Verkoop je een grond?

Heb je als particulier of professional een grond te koop? Of een ken je een afbraakpand waarop wij wel eens ons volgende project zouden kunnen bouwen? Everest Urban Living is een betrouwbaar en gezond familiebedrijf dat steeds op zoek is naar geschikte bouwgronden of afbraakpanden. Onze missie is om mee te bouwen aan een duurzame en betaalbare thuis, met oog voor moderne architectuur.

Geef ons een seintje en wij nemen met alle plezier contact met jou op!


Welke eigendommen kun je aan ons verkopen?

  • Bouwloten van 3 tot 250 loten 
  • Leegstaande (fabrieks)panden die gesloopt mogen worden
  • Vervallen boerderijen

Wil je je grond zorgeloos verkopen aan professionals die jou een 100% eerlijke prijs bieden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze experten staan steeds voor jou klaar en helpen je met alle administratieve en juridische zaken. Door onze jarenlange ervaring genieten wij ook van een goede contacten met notarissen, landmeters en architecten, waardoor de verkoop van jouw grond zeer vlot verloopt.


Hoe gaan we te werk? 

  1. We plannen een gesprek in en bekijken hoe jouw grond past binnen onze visie op toekomstige projecten. We nodigen je uit voor een koffie en bespreken de mogelijkheden die jouw grond te bieden heeft.
     
  2. Vervolgens werken we een finaal voorstel uit dat we voorleggen bij onze raad van bestuur. We bekijken de mogelijkheden en wat de beste bestemming is voor jouw bouwgrond. 
  3. We stellen de contracten op en overlopen samen de juridische en administratieve zaken die we in orde moeten brengen. Ben je geen administratief talent? Geen zorgen, wij begeleiden je in elke stap en zorgen ervoor dat jij zorgeloos je grond aan ons kunt verkopen.
  4. Yes! De deal is rond en wij kunnen weer aan de slag om de woondromen van vele mensen waar te maken.